Afbeelding Afbeelding

Voorwaarden

Racebezoeken.nl moet voor alle leden een leuke plaats zijn om te bezoeken, hiervoor hebben wij wat forumregels opgesteld. Tevens vind je hier de uitleg hoe dit forum werkt.
Plaats reactie
Admin
Site Admin
Berichten: 244
Lid geworden op: 08 aug 2019, 15:35
Contacteer:

Voorwaarden

Bericht door Admin » 08 aug 2019, 15:35

Door het bezoeken van “Racebezoeken.nl” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Racebezoeken.nl”, “http://www.racebezoeken.nl/forum”), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Racebezoeken.nl” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. kan je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Racebezoeken.nl”. Blijft u gebruik maken van “Racebezoeken.nl”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Je gaat akkoord met het volgende: geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor je land, het land waar “Racebezoeken.nl” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Racebezoeken.nl” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming, kan “Racebezoeken.nl” noch phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboard oplossing dat is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en www.phpbb.nl. De phpBB software vergemakkelijkt alleen de internet gebaseerde discussies. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB, kan je vinden op de volgende websites https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en en www.phpbb.nl.

De beheerders behouden zich ten alle tijden het recht voor om gebruikers zonder opgaaf van redenen te verwijderen danwel te blokkeren het forum te gebruiken.


* 1985 GP Nederland
* 2012 GP België
* 2013 GP België
* 2014 GP België
* 2018 GP Duitsland
* 2019 Testdagen Barcelona
* 2019 GP België
* 2020 GP Oostenrijk

Plaats reactie

Terug naar “Forum uitleg en regels”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast