Afbeelding Afbeelding

Adverteren

Racebezoeken.nl is een startende online race community! Wij proberen deze community in de eerste plaats een leuke plaats te laten zijn waar onze leden tips en adviezen kunnen krijgen en geven over het bezoeken van een race in Nederland of ver daar buiten. Aangezien wij veel vragen hadden over het bezoeken van races en deze niet direct terug konden vinden of konden plaatsen op het www hebben we besloten dit zelf op te zetten. Wij zijn een initiatief van en door raceliefhebbers, wij hebben geen winstoogmerk. Sponsoring van de hostingkosten is het primaire doel. Daarnaast lijkt het ons vooral leuk om aan onze geregistreerde leden van racesport gerelateerde give-aways te laten meegenieten.

Het is mogelijk om op onze website racebezoeken.nl te adverteren zodat u onze leden en gasten uw product of aanbieding kunt tonen. 2 maanden na de start van het forum Racebezoeken.nl waren er gemiddeld al 54 unieke bezoekers per dag, dit resulteerde in de tweede maand van ons bestaan in een bezoekersaantal van 1654 unieke bezoekers, gemiddeld hebben onze bezoekers 1,5 keer onze website bezocht, gemiddeld worden er 4,9 pagina's bezocht per bezoeker. Opvallende andere statistiek is dat 74% procent van onze bezoekers onze site bezoeken vanaf hun mobiele telefoon. Mooie cijfers met een duidelijke stijgende lijn.

Wilt u weten wat adverteren op racebezoeken.nl voor uw bedrijf kan betekenen, wilt u een give-away met onze leden organiseren of heeft u vragen over een maatpakket? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.